Минералниот камен за глодари

185,00 ден

Минералниот камен VITA Fit® е незаменлив за глодари: вашите миленици можат да ја задоволат нивната природна потреба да глодаат додека ги апсорбираат виталните хранливи материи. Бидејќи чистиот природен производ е збогатен со вредни алги и содржи многу минерали.

  • Минерален камен за зајче и сите глодари
  • Со алги и вредни минерали
  • плус јод
  • Без бои, Без вештачки конзерванси

Произведено во Германија

18 на залиха