Крекер за зајак глодари шумски плодови Kracker Vitakraft

190,00 ден

Крекер за зајак глодари so шумски плодови од Vitakraft Kräcker® со вкусно овошје ветува чист вкус и е добредојдена промена на менито на секој крзнен пријател.

Крцкавите стапчиња се специјално дизајнирани за џуџести зајаци и убедуваат со природни суровини со висок квалитет. Збогатен со есенцијални витамини и направен без додаден шеќер.

  • За џуџести зајче
  • шумски плодови и бозел
  • Есенцијални витамини и минерали
  • Без додаден шеќер
  • Три вкусни слоеви
  • Природни суровини со висок квалитет

Произведено во Германија

20 на залиха