Ножици за нокти кучиња и мачиња – Guillotine

590,00 ден

Ножици за нокти за кучиња и мачки duvoplus гарантира дека можете лесно да ги исечете ноктите на вашето милиниче. Острите ножеви сечат низ ноктите со едно лесно движење. Едноставна за употреба и погодна за силни или дебели нокти. Ергономската рачка е удобна за држење.

  • квалитетното, остро сечило
  • безбедни и едноставни за употреба
  • погоден за силни, дебели нокти
  • ергономската рачка

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/10075/nail-clipper-guillotine-grey

20 на залиха