Пелевина за глодари и мини зајак Vitakraft

160,00 ден

Пелевина за глодари и мини зајак Vitakraft Comfort Classic:

  • Ниско ниво на прашина.
  • Со пријатен мирис на дрво.
  • 100% природен производ, исклучителнa апсорпција

Произведува: Vitakraft – Германија

Пакување: 1.5к/ 30л

Примена: пополнете го кафезот со слој од 2-4 см

Хигиенска подлога за мали животни со ефект на апсорпција на непријатни мириси. Постелнината направена од сурова иглолистен пилевина гарантира оптимална хигиена и чистота. Биоразградлив природен производ од обновливи суровини од растително потекло.

Категорија: