Pelevina za glodari bez miris Sensative care rodents

165,00 ден

Пелевина за глодари CHIPSI е квалитетна подлога за кафези која се користи за хигиената на домашните миленици. Направенa специјално за мали миленичиња, без адитиви и безбедно за вашиот хрчак, морско прасе или мини зајак.

  • органски, без хемиски адитиви
  • дополнително врзување за мирис
  • без прашина со екстра абсорбента
  • направено од дрво и органски влакна
  • погоден за чувствителни мали миленичиња

Повеќе инфо: https://www.chipsi.eu/chipsi_en/products/chipsi-green-apple.php

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Пелевина за глодари.

Категорија: