Сено за зајак глодари, Aлпско ливадско сено Vita Verde

360,00 ден 320,00 ден
-11%

Сено за зајак глодари, Aлпско ливадско сено Vita Verde  е идеалено за дневниот дел од сурови влакна во исхраната на вашите глодари: ароматичното, зачинето алпско ливадско сено!

Неограничено количество квалитетно сено дневно е основна исхрана на мини зајак, глодари како хрчак, морско прасе, заморчиња. Тоа треба да биде околу 80% од нивната исхрана.

Сеното кое е наменето за мини зајак, глодари како хрчак, морско прасе, содржи природен дел од вкусни билки и, благодарение на високата содржина на сурови влакна, го регулира варењето и е добро за абразија на забите. Погодно е и како топло полнење за домови за глодари на отворено!

Пакување: 1кг

  • Идеален за глодари (хрчак, морско прасе) или мини зајак
  • Сушен на сонце и нежно собран
  • Содржи природни минерали и елементи во трагови

Произведено во Германија

19 на залиха

Шифра: 25042 Категорија: