Пелети за Зајак со Луцерка Vitakraft (1кг)

350,00 ден

Пелети за Зајак со Луцерка  – Vitakraft се идеална основа за здрава исхрана за џуџестите зајчиња. Покрај вредното жито и вкусните моркови, содржат и луцерка богата со сурови влакна – а суровите влакна го поддржуваат варењето. Дополнително, пелетите се збогатени со есенцијални витамини и минерали и помагаат при важното абразија на секачите.

Пелети за Зајак со Луцерка кратки факти:


  • со витамини и минерали
  • дентална нега
  • висока содржина на сурови влакна
  • без додаден шеќер и бои
  • без додавање на вештачки вкусови и конзерванси

Произведено во Германија

Пакување од 1кг

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

19 на залиха

Шифра: 25246 Vitakraft Категорија: