Песок за глодари и мачки од дрвени влакна

540,00 ден

Cat’s Best Universal е природно песок за глодари, мали миленичиња и мачки. Направен е од 100% чисти растителни влакна во пелети кои имаат особено висока апсорпција. Непријатните мириси и влагата ефикасно се врзуваат во овие пелети, кои се стерилизирани, а се компостираат и 100% биоразградливи.  4 kg = 7 литри

  • пелети за мали домашни миленици, (како што се мачки, зајаци, хрчаци, шиншили, заморчиња и птици)
  • природно: 100% чисти растителни влакна
  • висока апсорпција
  • ефикасно ја заробува и задржува влагата
  • природно ги врзува мирисите
  • компостирачки и 100% биоразградлив
  • ниско во прашина
  • без вештачки адитиви

Песок за глодари и мачки од дрвени влакна e одлично легло за различни домашни миленици (зајаци, хрчаци, шиншили, заморчиња  птици, мачки). Одлични перформански за особено влажни подрачја, на пример области околу дозерите за вода или садови, или како тоалетна подлога за домашни миленици.

Независната комисија за тестирање на производи Stiftung Warentest потврди дека производите на Cat’s Best се со најдобар квалитет, со одличен сооднос цена-перформанси.

Повеќе инфо: https://www.catsbest.eu/product/cats-best-universal/

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Шифра: Pesok za glodari Universal Категории: , ,