силиконски песок за мачки Silica Premium – лаванда 5л

750,00 ден

Cиликонски песок за мачки Премиум лаванда, 5 литри (Silica cat litter(

Премиум силиконски песок за мачки е лесен за употреба, гранулите обезбедуваат урината веднаш да се апсорбира, така што содржината на тоалетот секогаш се чувствува сува. Cиликонски песок гарантира висок капацитет на апсорпција и оптимална контрола на мирисот. Урината и мирисите се неутрализираат за неколку секунди, а бактериите се заробени во силициум диоксид. Покрај тоа, гранулите се (екстра) фини и меки, така што се чувствуваат многу нежни кон чувствителните шепи на вашата мачка. Ова безбедно, долготрајно и легло за мачки без прашина е идеално за мачки и луѓе со алергии.

  • антибактериско влијание
  • 100% природен производ
  • Високо апсорбирачки
  • Ги неутрализира непријатните мириси
  • Чисти шепи
  • Со мирис на лаванда

Силиконски песок за мачки Silica Premium – лаванда 5л

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/989003/premium-silica-cat-litter-lavender

Категорија: