Песок за мачки од пченка WeVegetal 5,5л

640,00 ден 590,00 ден
-8%

WeVegetal е иновативен песок за мачки направено од 100% природен материјал од растително потекло, направено од чиста пченка.  Лесен и совршено ги задржува мирисите. Откако ќе се користи од страна на мачката, присуството на природен агломерант овозможува формирање на компактна топка која не се задржива на шепите.

Лесно се отстранува, намалувајќи го отпадот и заштедувате пари: кеса од 5,5 литри ќе трае до 30 дена. Благодарение на составот од растително потекло, не испушта штетна прашина и не содржи камчиња кои можат да го уништат подот.

  • 100% природен материјал од растително потекло
  • Високо апсорбирачки: течностите веднаш се апсорбираат и формираат компактни грутки
  • Ефикасно неутрализирање на мирисот: непријатните мириси целосно се апсорбираат
  • Може да се фрли во тоалетот: грутките се распаѓаат во вода како тоалетна хартија
  • Лесно се прифаќаат од мачки

Достапно во пакувања од 5,5 литри.

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/cat-litters/468-wevegetal-corn-cat-litter-55-l-8011391147207

Шифра: cat litter corn Категорија: