Песок за мачкa Kittosan мирис бор, 5кг

320,00 ден 270,00 ден
-16%

Песок за мачкa има особено висока способност за апсорпција. Направен е од 100% природен бентонит и е збогатен со природната јачина на активниот кислород. Овој материјал нуди придобивка од врзување со силен мирис и е особено ефикасен.

  • поголема апсорпција од стандардните песочи за мачки
  • Добар квалитет со економична цена
  • природни минерални производи
  • нежни за шепите
  • пријатен мирис на бор

Песок за мачки Економичен, високо апсорбирачки!

Произведен во Италија

Категорија: