Песок за мачки LindoCat (good smell) Добар Мириc, 8л

590,00 ден

Песок за мачки LindoCat ( good smell) Добар Мириc, 8л

  • Згрутчување:   брзо згрутчување со високи перформанси
  • Долготрајно:   легло со врвни перформанси: 8 литри траат 40 дена
  • Без прашина:  формула со ниска содржина на прашина
  • 100% природен: изработен од природно впива минерална глина. Без хемиски третман

LindoCat,  добро мириса! е 100% природно легло од бентонит со одлични својства на згрутчување, апсорпција и задржување на мирисот. Нежно ароматизиран со избор на цветни и лесно овошни есенции, Lindocat Smell Good! е идеално легло за оние кои сакаат чист и свеж мирис.

Повеќе инфо:https://www.lindocat.it/en/product/smell-good/

19 на залиха

Категорија: