Песок за мачки Kittosan 5кг

380,00 ден 270,00 ден
-29%

Песок за мачки Kittosan 5кг

  • природни минерални производи
  • Добар квалитет со економична цена
  • Едноставно чистење

Произведен во Италија

Категорија: