Сад за храна Глодари

260,00 ден

Сад за храна Глодари. Специјално дизајниран за глодари (хрчак, заморчиња) и зајче!

Oстрите заби не можат да ја уништат чинијата за хранење

  • лесно за одржување чистење
  • силна и квалитетна пластика, не токсична,

Димензии:     11 x 11 x 4 cm (Сад за храна Глодари)

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо:https://www2.imac.it/catalogo/it/roditori/prodotti-per-ratti/fun-bowl/

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/