Стапче за маче Natural

350,00 ден

Стапче за маче Natural е популарна играчка за мачки. Вратете ја вашата мачка во своите корени со оваа едноставна, но забавна играчка. Прицврстениот пердув го прави да изгледа како природен плен. Гледајте ја вашата мачка како лудува додека ја тресете и ја движите играчката.

  • Направено од дрво со сертификат FSC
  • Сосема нов и висококвалитетен (100% природно)
  • Еластично јаже за задевање на вашето домашно милениче

Дозволете вашето домашно милениче да ја почувствува радоста на движењето заедно со вас. Помогнете му на вашето домашно милениче да добие добро расположение.

Стапче за маче Natural

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/gioco-naturale-assortito-con-paletto/

Категорија: