Тек со јаже

550,00 ден
  • Силна играчка за џвакање
  • Плови-плута
  • Погоден за сите раси на кучиња
  • Идеален за преземање игри

Оваа цврста играчка за џвакање Duvo+ е навистина силна и плути во вода, исто така! Околу текчето има јаже кое е идеално за џвакање и помага во грижата за забите на вашето куче. Играњето заедно е одличен начин да ја зајакнете врската со вашето куче.

Димензии: 10 x 5см

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/11146.000/dumbbell-with-rope-blue-yellow

10 на залиха

Категорија: