Тениско топче со јаже 20см

590,00 ден

Тениско топче со јаже 20см

  • промовира здраво заби и непца
  • екстра силниа

Димензиja: 20 cm

Повеќе инфо:https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/giochi-per-cani/corda-con-tennis-ball-20/

20 на залиха

Категорија: