Тоалет за мачки затворен Maddy 65cm

3.350,00 ден

Тоалет за мачки затворен Maddy доминира со својата големина, практичност и квалитет. Maddy е производ број 1, најпродаван во Италија во категоријата затворени тоалети за мачки.

Идеален за мачки од голема раса (Ragdoll, Maine Coon) или за сопственици со повеќе мачки.

  • направенa од квалитетна не токсична пластика
  • вклучени се 2 филтери за активен јаглен и лопатка
  • преклопен капак се крева за брзо и лесно чистење
  • платформа за поддршка за да помогне за влез и излез

Димензии: 65 x 48 x 49 cm

Достапен во 3 бои

Произведeно во Италија

Повеќе инфо:https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/toilette-per-gatti/maddy/

Тоалет за мачки затворен Maddy 65cm

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

3 на залиха

Шифра: maddy cat litter large Категорија: