Тоалет за мачка затворен тип – Easy Cat Italy

1.950,00 ден

Тоалет за мачка затворен тип, Easy Cat е од суштинско значење за вашето милениче и за неговата секојдневна хигиена. Тоалетот од полипропилен затворен Easy Cat не е само корисен, туку и удобен.

Лесно се одржува чисто благодарение на страничните куки за отстранување на капакот. Вратата што се навалува заедно со филтерот со активен јаглен ги задржуваат мирисите и обезбедуваат добра вентилација и ефективно дејство против мирис, елиминирајќи го ширењето на лошите мириси.

  • квалитетна пластика, нетоксичен полипропилен
  • вклучени се филтер за активен јаглен и лопатка
  • Димензии: 50 x 40 x 40 cm
  • Тоалет за мачка затворен тип, Easy Cat  е достапен во 5 бои

Произведeно во Италија

Повеќе инфо:https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/toilette-per-gatti/easy-cat/

5 на залиха

Категорија: