Отворен Тоалет за мачки Funny

1.850,00 ден 1.600,00 ден
-14%

Отворен Тоалет за мачки Funny е незаменлив за нашите пријатели мачки и за нивната секојдневна хигиена.

  • голем и висок – спречува излевање на песок
  • тврда пластика
  • платформа за поддршка за да помогне за влез и излез

Димензии: 57 х 43 х 28,5 cm

Достапен во 3 бои

Произведeно во Италија

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalog/en/cats/cat-toilette/funny-junior/?lang=en

Нема на залиха

Нема на залиха

Шифра: 44480 Категорија: