Тополино 13см

290,00 ден

Ова кадифено глувче имаат меки текстури. Меката текстура ги мами мачките да си играат и е совршена за играње, гризењеи или носење низ куќата.

Прекрасно плишана играчка во која вашата мачка навистина може да ги стави своите канџи. Играчката е идеална за одржување на вашата мачка активна и забавувана во текот на денот

  • Кадифен (полиестер)
  • Лесната играчка и  издржливa

Димензии: 13 х 7 cm

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/igc712/

Категорија: