Играчка за мачка глушеч Cat toy fishing rod

290,00 ден

Играчка за мачка глушеч Cat toy fishing rod, оваа играчкa е идеална за поминување време со вашата мачка. Држачот е направен од цврста пластика и има гумен конец како јадица.

Она што е посебно: на крајот од низата, слатко кадифен глушец е возбудлива „мамка“ што го чека вашето маче.

  • играчки за мачки
  • кадифен глушец
  • со коча билка (коча билка)
  • големина: околу 50 см
  • со ластик

Производ на Vitakraft-Германија

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Шифра: cat toy fishing rod Категорија: