Пластично топки со ѕвоне

170,00 ден 120,00 ден
-29%

класична играчка за мачки

  • Топчето е направено од тврда пластика
  • Внатре во топчето има ѕвонче за интерактивна игра и забава.

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/set-of-2-plastic-balls-with-bell/

14 на залиха

Категорија: