Flash tunnel cats Флеш тунел

2.100,00 ден

Flash tunnel cat toy-Флеш тунел

  • топка со ѕвонче
  • квалитетна тврда пластика
  • интерактивна играчка за мачки

Производител: Imac – Italy

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/gatti/giochi-per-gatti/flash-tunnel-cat-toy/

3 на залиха

Категорија: