Хигиенски подлоги за мали кученца – puppy 60 х 60см

740,00 ден 599,00 ден
-19%

Хигиенски подлоги за мали кученца 60 х 60см. Овие хигиенски подлоги со дополнително впивачко јадро се идеални за млади кучиња.

  • Со дополнително впивачко јадро
  • апсорбира влажност и ги неутрализира мирисите
  • Големина: 60*60 см

Пакување: 15 хигиенски влошки

Произведува: Vitakraft – Германија

Горниот слој ја апсорбира влагата, додека водоотпорната долна страна спречува течноста да се прелива на подот. Повеќе безбедност за тапациран мебел, автомобилски седишта итн.!

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/