храна глодари хрчак ОLA

140,00 ден

Храна глодари хрчак ОLA , за хрчаци, глувци и гербили, формулирана со природни и внимателно избрани состојки.

Мешавина од житарки, зеленчук, семки. Исто така е збогатен со витамини и минерали за да обезбеди соодветна хранлива поддршка за вашето глодарче.

Пакување  800 гр.

Категорија: