храна за средни папагали OLA

190,00 ден

Храна за средни папагали OLA e комплетна храна за папагали со среден раст како што се Нимфа, Розенколис, Розела и други.

Мешавина од просо, сончоглед и витамини! Ги содржи сите есенцијални хранливи материи потребни за врвно здравје и оптимален раст.

Пакување од 800 гр.

Категорија: