Hill’s храна за стерилизирана мачка 1.5кг

1.850,00 ден

Hill’s храна за стерилизирана мачка (Hill’s Sterilized cat) е одлично прилагодена сува храна за стерилизирани мачки. Многу сопственици на мачки ги стерилизираат своите миленици за да избегнат несакана бременост или да се борат со одредени проблеми во однесувањето. Набргу по стерилизацијата, метаболизмот може да се промени и да предизвика на вашата мачка да и треба помалку енергија, а исто така да предизвика зголемен апетит.

Имајќи го ова на ум, ветеринари и нутриционисти на Hill’s, формулираaa специјална храна за Стерилизирани мачки.

Hill’s стерилизирана мачка, сувата храна за мачки има уникатна формула за управување со тежината која им помага на останат витки. Направено со висококвалитетни, лесно сварливи состојки.

  • специјално прилагодени на нутритивните и енергетските потреби на стерилизирани мачки
  • со додаден л-карнитин, клинички докажан дека им помага на мачките да останат витки и активни.
  • контролирани нивоа на минерали за здрав уринарен систем
  • ниска содржина на маснотии и високо ниво на l-lysine, за да помогне во одржувањето на виталноста
  • без вештачки конзерванси, бои и ароми

Hill’s храна за стерилизирана мачка: Пакување 1.5кг

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/cat-food/sp-feline-science-plan-sterilised-cat-young-adult-chicken-dry

Категорија: