храна за мачки мокра Зајак Leonardo cat – rabbit

180,00 ден

Германска Супер премиум влажна храна за мачки, Leonardo користи само свежи месни производи. Благодарение на високата биолошка вредност на овие производи, на вашата мачка ќе и треба релативно мала количина за да ги задоволи нејзините дневни потреби за исхрана.

Leonardo cat food rich in rabbit- Зајак, 200гр.

Нашето ветување за квалитет

  • Месни производи исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • Извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • Гарантирани најдобри состојки
  • Со екстра свежо месо, и збогатена со витамини и минерали

Производите на Leonardo Cat се без

  • Протеин од соја
  • Вештачки бои, ароми и конзерванси

Произведено во Германија

Мачките, како и нивните колеги во дивината, се вистински месојади. Затоа користиме само свежи месни производи. Благодарение на високата биолошка вредност на овие производи, на вашата мачка ќе и треба релативно мала количина за да ги задоволи нејзините дневни потреби за исхрана.

Повеќе инфо: https://www.leonardo-catfood.com/detail/98782d9f456e4b05a5279c4f585251ff

Нашиот холистички пристап

Сè што е содржано во храната за мачки влијае на виталноста, здравјето и животниот век на мачката.

Интеракциите помеѓу исхраната и здравјето се многубројни и разновидни и се предмет на промена во текот на животот на мачката. LEONARDO е резултат на холистички нутриционистички концепт, кој ја одржува виталноста на мачката преку природно избалансирани состојки.

Така вредните состојки како што се брашното од семки од грозје и семето чиа функционираат заедно како природен комплекс. Тие обезбедуваат полифеноли кои се спротивставуваат на слободните радикали и омега-3 масните киселини. Диететските влакна кои ги содржи LEONARDO® се совршено избалансирани и ги исполнуваат функциите на пребиотиците.

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Категорија: