Храна за чинчила глодари

190,00 ден

Храна за чинчила глодари Menu Vital® е балансирана храна за Глодари и Чинчила/шиншили соодветна за видот која не само што има вкусен вкус, туку и им дава се што им е потребно за здрав живот.

Со разновидни житарки, здрав зеленчук и вкусен артишок од Ерусалим, смесата богата со сурови влакна содржи многу вкусни состојки кои дегусот би ги барал и во природата.

  • За сите глодари,чинчила, дегуси
  • Мешавина со вредни житарки и зеленчук
  • Содржи есенцијални витамини, минерали и елементи во трагови
  • Формула без шеќер
  • Без вештачки вкусови, без конзерванси

Произвдено во Германија

Пакување од 600гр

20 на залиха

Шифра: 25143 Категорија: