храна за мачки мокра Leonardo црн дроб 200g

180,00 ден

Германска Супер премиум влажна храна за мачки, Leonardo користи само свежи месни производи. Благодарение на високата биолошка вредност на овие производи, на вашата мачка ќе и треба релативно мала количина за да ги задоволи нејзините дневни потреби за исхрана.

  • месни производи исклучиво од животни погодни за човечка исхрана
  • извонреден вкус и дигестивна толеранција
  • со екстра свежо месо
  • без вештачки бои, ароми и конзерванси
  • без протеин од соја

Нашиот холистички пристап

Сè што е содржано во храната за мачки влијае на виталноста, здравјето и животниот век на мачката.

Интеракциите помеѓу исхраната и здравјето се многубројни и разновидни и се предмет на промена во текот на животот на мачката. LEONARDO е резултат на холистички нутриционистички концепт, кој ја одржува виталноста на мачката преку природно избалансирани состојки.

Произведено во Германија

Повеќе инфо: https://www.leonardo-catfood.com/detail/17c3016d265c4f0380153aff5351440e

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

 

41 на залиха

Шифра: Leonardo cat liver 200g Категорија: