Шампон за куче релакс со лаванда

450,00 ден

Шампон за куче релакс со лаванда:

  • Релаксирачки шампон со благотворно дејство за кучиња
  • мирис на лаванда
  • за чист, здрав и сјаено крзно
  • без парабен, неутрална pH вредност
  • со природни екстракти за сите раси на кучиња

Релаксирачкиот шампон со лаванда од duvoplus е специјално направен за возрасни кучиња. Овој шампон со смирувачки својства ги содржи сите природни екстракти потребни за чист, здрав и сјаен слој. Шампонот е погоден за сите раси на кучиња и исто така е без парабен. Екстрактот од лаванда дава прекрасен свеж мирис.

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/12851?f%5B0%5D=animals%3A19&f%5B1%5D=product%3A460

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

19 на залиха