Шампон за расплеткување

350,00 ден

Шампон за расплеткување за кучиња со праска

  • Шампон за расплеткување за кучиња со долга длака
  • Со природни екстракти за сите раси на кучиња
  • Атрактивен мирис на праска
  • За чист, здрав и сјаено крзно
  • Без парабен, неутрална pH вредност

Шампонот за расплеткување со праска од duvoplus е специјално развиен за возрасни кучиња со долго крзно. Овој шампон чисти, расплетува, навлажнува и го остава крзното меко и сјајно. Шампонот ги содржи сите потребни екстракти и е погоден за сите раси на кучиња со долга длака, а исто така не содржи парабени. Екстрактот од праска дава прекрасен свеж мирис.

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/12854?f%5B0%5D=animals%3A19&f%5B1%5D=product%3A460&f%5B2%5D=product%3A471