Каишкa за маче Candy cat

350,00 ден

Една од нашите цели на duvoplus е да продолжиме да ја зајакнуваме таа важна врска со вашето маче. Асортиманот duvoplus нуди: безбедност, модерен дизајн, изработен од квалитетен и удобен матријал.

Безбедноста секогаш е важна! поради безбедносниот клипер, ако мачето се заглави тогаш клиперот се отвара да не дојде до заглавување. Затворачот ќе се отвори веднаш!

  • со практично безбедно затворање (ако мачето се заглави тогаш клиперот се отвара да не дојде до заглавување)
  • квалитетен и удобен матријал
  • модерни бои кој привлекуваат внимание
  • Со ѕвонче

Повеќе инфо: https://www.duvoplus.com/en/products/cat-collar-candy?search_api_fulltext=11175

20 на залиха

Шифра: 11175 cat collar candy Категории: ,