Плишана играчка за мали кучиња Риба 23cm

490,00 ден

Играчка за мали кучиња Риба 23cm. Оваа издржлива мрежеста играчка е совршена за кучиња на кои им треба цврста играчка. Неговиот силен материјал се справува со тврд залак и има детално, сигурно шиење. Можете лесно да го фрлите во забавна игра на фаќање благодарение на неговиот лесен мрежен материјал.

  • внатрешност со врзана мрежа за дополнителна сила
  • лесен дизајн е одличен за играње на фаќање.
  • поттикнува интерактивна игра и внатре и надвор.
  • направени со квалитетни не-токсични материјали
  • засилени шевови за груба игра

Забавниот, шарен дизајн на животинско лице ја прави играчката лесна за гледање.

димензии: 23 x 18 cm (Играчка за мали кучиња )

Повеќе инфо: https://www2.imac.it/catalogo/it/cani/giochi-per-cani/mesh-toy-fish/#

Шифра: dog toy fish Категорија: