Малц Паста за мачки Anti-hairball cats

680,00 ден

Пастата од Малц за мачки (Anti-hairball) традиционално се користи за подобрување на елиминацијата на проголтани влакна. Пастата од Малц Vitakraft (100гр) со дополнително количество висококвалитетен екстракт од Малц е рафинирана со примамливен вкус на сирење за пребирливите мачки.

  • Малц Паста со вкус на сирење
  • За полесно исфрлање на влакна
  • Ужина за сите мачки
  • Рафинирано со вкус на сирење

20 на залиха

Шифра: 13619 Категории: ,