Cat toy fishing rod

290,00 ден

Оваа играчкa е идеална за поминување време со вашата мачка. Држачот е направен од цврста пластика и има гумен конец како риболов. Она што е посебно: на крајот од низата, слатко кадифен глушец е возбудлива „мамка“ што го чека вашето маче.

  • играчки за мачки
  • кадифен глушец
  • со коча билка (коча билка)
  • големина: околу 50 см
  • со ластик

Производ на Vitakraft-Германија

Категорија: