Crancy PuffyCat

145,00 ден

Puffy Cat е вкусна и хранлива закуска. Крцкава надворешна лушпа со пилешко и фил од свежо сирење. Совршен избор и за вкус и за функционалност. Засилено со 12 витамини за здравјето и благосостојбата на вашата мачка. Внимателно избраниот извор на нерастворливи влакна помага да се промовира оптимална орална хигиена.

25 на залиха