Dental Snacks (dental)

230,00 ден

Crancy стоматолошка закуска од средна и голема раса

Дополнителна храна средна и голема раса Crancy денталната ужина е комплементарна храна што можете да ја користите како задоволство за вашето куче. Благодарение на калциумовите микрогранули и минерали врши абразивно дејство кое го спречува таложењето на забниот забен камен и ги одржува чистите заби и здрави непца. Бентонитот помага во чистењето на забите поради абразивниот капацитет и цревната рамнотежа благодарение на капацитетот за размена на катјони.

25 на залиха