Денталниот сет – Четка за заби за куче Recordit

350,00 ден

Комплет сет за кучиња со 2 четки: една со влакна за забите и една со гума за непцата.

Одржување на хигиена спречува лош здив, каменец и воспаление на непцата. Денталниот сет вклучува една четка за заби со влакна,а другата за масирање на непцата. Многу едноставни за користење,  четката ја ставате на прст и спремни сте за чистење запчиња!

  • комплетен сет за орална хигена
  • спречува: здив, каменец и воспаление на непцата
  • едноставни за користење

Повеќе инфо:https://www.recordit.com/en/dental-care/843-brushes-oral-kit-2-pcs-8011391723609