Пелени – хигиенски подлоги за кучиња Tapiss

380,00 ден

Tapiss хигиенски подлоги за кученца со супер-апсорбирачки за трајно суви шепи, погодни за кученца, puppy.

Внатрешнита основа се направени од мека целулоза и содржат ултра-апсорбирачки активни полимери. Лепилата на аглите овозможуваат цврсто фиксирање на подот, спречувајќи го кучето да го движи. Со дополнителна водоотпорна основа.

  • ултра-апсорбирачкa подлога
  • со лепливи траки
  • мека и водоотпорна основа

Големина: 60 x 60 см

Достапно во пакувања од 10 или на парче.

Произведува: Recordit Italy

Повеќе инфо: https://www.recordit.com/en/puppy-pads/1090-888-tapiss-puppy-pads-60-x-60-cm#/519-typology-10_puppy_pads

Шифра: Tipps podloga Категорија: