Тоалетни кеси Коска +2 ролни

390,00 ден

Тоалетни ќеси се неопходни за прекрасна прошетка со вашето куче. Овој држач duvoplus е обликуван како коска, а вклучените ролни за торбички за измет (2×20 парчиња) лесно се ставаат. Покрај тоа, држачот лесно се закачува.

  • вклучувајќи 2 x 20 кеси за измет
  • силни кеси
  • дизајн во форма на коска
  • лесно се закачува
  • цврсто пластично куќиште

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/311332/poo-bag-dispenser-bone-mixed-colors