Дентални стапчиња DentalSnack – мали раcи

210,00 ден

Дентални стапчиња за кучиња од малата раса. Стоматолошката закуска е корисен „лек“ за вашето куче.

  • Чисти заби
  • Здрави непца
  • Со микрогранули на Калциум и Минерали

Произцедено во Италија

Повеќе инфо: https://www.giuntinipet.it/prodotti/crancy/cane/crancy-dental-snack-per-cani-piccola-taglia/

Дентални стапчиња за кучиња од малата раса

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

20 на залиха

Категорија: