Диспензер на хигиенски кеси

150,00 ден

Пластичен диспензер за тоалетни кеси за кучиња во облик на корпа, опремен со практична метална кука за прицврстување на ременот или поводникот за време на прошетките со вашето куче.

  • диспензерот со метална кука
  • вклучува една ролна од по 20 кесички