Drops Jогурт

180,00 ден

Со популарните Drops можете да го засладите денот на вашите глодари без никакви грижи: малите задоволства со фин јогурт се направени без никаков додаден шеќер и веќе се совршена големина на порција.

  • Drops за сите глодари
  • Здрави задоволства за вашите глодари
  • Без додаден шеќер
  • Без вештачки ароми
  • Без додавање на вештачки конзерванси
  • Во зип кесичка што се затвора повторно

Произведено во Германија

20 на залиха

Шифра: 25789 Категорија: