Hill’s dog food Healthy Mobility

720,00 ден9.600,00 ден

Hill’s здрава подвижност (Healthy Mobility) храна за возрасни кучиња со пилешко е специјално формулирана за поддршка на здравјето на зглобовите за активен живот.

Клучни придобивки

  • Специјален рецепт за поддршка на здрави зглобови и подобрена подвижност
  • Избрани состојки: направени со висококвалитетни сурови состојки
  • Докажана исхрана за поддршка на флексибилноста на зглобовите
  • Содржи глукозамин и хондроитин: градежни блокови за здраво ткиво на ‘рскавицата
  • Со рибино масло: содржи ЕПА за поддршка на одржување на здравото ткиво на ‘рскавицата во зглобовите
  • Препорачано од ветеринари
  • Без вештачки ароми, бои или конзерванси

Hill’s Healthy Mobility (здрава подвижност) со пилешко може да помогне да се осигурате дека вашето куче живее долг и активен животен стил. Сувата храна е погодна за задоволување на потребите на возрасните кучиња од средна раса и е специјално создадена за поддршка на здрави зглобови.

Повеќе инфо: https://www.hillspet.co.uk/dog-food/sp-canine-science-plan-adult-healthy-mobility-medium-with-chicken-dry

Нема на залиха
Hill's 14кг (голема вреќа)
9.600,00 ден
Hill's 1кг (мерена)
720,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: