Храна за куче Crancy Dog Gold

280,00 ден1.950,00 ден
-24%

Храна за куче лесно сварлива Crancy Gold Complete Menù е комплетна храна која е специјална за одржување на која било раса на кучиња, над 8 месеци од 2 кг и 7,5 кг со пилешко и говедско месо, и ориз.

  • со пилешко и говедско месо
  • со ориз, пченка и јачменсо
  • со риба
  • Лесно сварлива

Комплетна храна за кучиња над 8 месеци од 2 кг и 7,5 кг со пилешко и говедско месо, и ориз, Лесно се вари,  Crancy Gold Complete Menù е комплетна храна која е специјална за одржување на која било раса на кучиња. Crancy Dog Gold нуди правилна мешавина на протеини, масти и масни киселини, како и лесно сварливи јаглехидрати, витамини и олиго-елементи. Протеините, составени од аминокиселини се неопходни за раст и развој , додека мастите  обезбедуваат совршена рамнотежа на заситени, моно и полузаситени масни киселини. Crancy Gold е исто така погоден и за кучки во време на лактација и може да се користи за кучиња на кои им е потребна диета со низок натриум

Повеќе инфо: https://www.giuntinipet.com/prodotti/crancy/cane/crancy-gold/

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

Giuntini 1кг (мерена)
280,00 ден
Giuntini 2кг (мала вреќа)
560,00 ден
Giuntini 7.5кг (голема вреќа)
1.950,00 ден
Clear
Шифра: Не е достапно Категорија: