Kaiska za kuce okoluvratnik za malo kuce Soft puppy

320,00 ден

Kaiska za kuce okoluvratnik za malo kuce Soft puppy:

Околувратник (Ремче) Duvoplus за мало куче. Тие се прилагодливи и направени од мек најлон. Ова е идеална Каишкa за да им помогне на кученцата да се навикнат да носат околувратник.

  • удобна најлонска ремче / мек матријал
  • лесен за одржување и перење
  • издржливо
  • прилагодлив околувратник:  20-35cm

Повеќе инфо: https://www.laroygroup.com/en/products/detail/11892.000/puppy-collar-mixed-colors

Kaiska za kuce okoluvratnik za malo kuce

Pet Shop Mona локација / контакт: https://mona.mk/contact/

20 на залиха

Шифра: 11893 puppy collar Категорија: