Kräcker® шумски плодови и бозел

190,00 ден 180,00 ден
-5%

Популарниот Kräcker® со вкусно овошје ветува чист вкус и е добредојдена промена на менито на секој крзнен пријател.

Крцкавите стапчиња се специјално дизајнирани за џуџести зајаци и убедуваат со природни суровини со висок квалитет. Збогатен со есенцијални витамини и направен без додаден шеќер.

  • За џуџести зајче
  • шумски плодови и бозел
  • Есенцијални витамини и минерали
  • Без додаден шеќер
  • Три вкусни слоеви
  • Природни суровини со висок квалитет

Произведено во Германија

20 на залиха