Mokra hrana za macki Purina Gourmet Gold so Govedsko

58,00 ден

Подарете ѝ вистинско уживање на вашата мачка со Purina Gourmet Gold.

  • комплетна храна за мачки со Говедско
  • неодолива сензација на вкус, за најприбирливите мачки.
  • состојки со висок квалитет
  • уникатни рецепти во фина нежна паштета

85 g

Категорија: